Fundraisingmøder skaber arbejde lokalt på Nordfyn

Pressemeddelelse 28-04-2017

Nordfyns Erhverv og Turisme holdt henover efteråret fundraising-møder for såvel lokale foreninger som det lokale erhvervsliv. Til et af aftenmøderne deltog Skåstrup Strand Lejren, og aftenen medførte et intensiveret samarbejde mellem Nordfyns Erhverv og Turisme og Skåstrup Strand Lejren.

fundraising møde


Sammen med NEETs samarbejdspartner Aktiv Fundraising er der allerede hentet 50.000 kr. fra Fiona-Fonden til Skåstrup Strand Lejren, og samarbejdet har igen begunstiget lejren, idet der fra Energi Fyns Almene Fond nu er bevilget 123.750 kr. til udskiftning af det nuværende lys til LED-lys.

Skåstrup Strand Lejren


”Vi glæder os først og fremmest på Skåstrup Strand Lejrens vegne, men vi kan da ikke lade være med også at glæde os over, at en lokal elektriker via donationen fra Energi Fyns Almene Fond får arbejde for over 100.000 kr.,” fortæller salgschef Jette Kærgaard og fortsætter: ”Det er da virkelig en win win-situation, og da installeringen af LED-lys samtidig giver en miljøforbedring, så bliver det vel egentlig win win-win.

 

Jette Kærgaard 

 

"Møderne og vores strukturerede tilgang til fundraising har betydet, at vi i øjeblikket har ansøgninger liggende ude for mange millioner kroner. Vi håber og tror da på, at det ikke var sidste gang, at vi fik udbytte af vores anstrengelser til glæde for de lokale foreninger og virksomheder. Og dermed kan det forhåbentligt også være med at skabe ekstra arbejde her på Nordfyn,” slutter Jette Kærgaard.

Kontakt: Jette Kærgaard, e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og tlf. 40 43 48 85

 

Læs mere

Energi Fyns Almene Fond

Pressemeddelelsen som PDF