Fra billedkunst til bådudlejning

Tekst: Ide Seidelin
Foto: Ove Syberg
13-10-2016
 
John Bonnesen Wolff har mange aktiviteter på sit kunstgalleri
John Bonnesen Wolff har mange aktiviteter på sit kunstgalleri
 

”Jeg har altid brændt for billedkunsten, og jeg vil gerne have hjælp til at komme længere ud med mit galleri – og især de arrangementer vi har.  Derfor kunne jeg godt tænke mig at tage mod tilbuddet om konsulenthjælp til synliggørelse af aktiviteterne,” siger John Bonnesen Wolff fra Klintebjerg Galleri.

John fortæller, at det er en medvirkende grund til at tage mod tilbuddet om at blive medlem hos Nordfyns Erhverv og Turisme.

”Vi havde en stor fernisering i sommers i anledning af udstillingen CLASH, hvor Jens Galschiøt udstillede sammen med de lokale tekstilkunstnere AnnaStina Strik og Kildebjerg Design, en smykkekunstner og eksperimenterende billedkunstnere. Det var en dejlig dag med jazzmusik og en del gæster. Men arrangementer af den slags fortjener at komme længere ud. Og selv om jeg har hjemmeside og er på Facebook, kunne det nå endnu flere kunstinteresserede i fremtiden. Det er jeg meget interesseret i.”

Om sommeren kan du leje både af John Bonnesen Wolff
Om sommeren kan du leje både ved Klintebjerg Galleri

En bred vifte af aktiviteter

John Bonnesen Wolff lejer også sine lokaler ud til kunstnere, der kunne tænke sig at udstille tæt på Klintebjerg Havn. ”Her i sommers havde jeg lejet ud til to kunstnere og til en kunstsammenslutning. Det var rigtig sjovt. Men der skal en del til for at få folk til at komme herud”. John nikker også ja til, at et medlemskab af Nordfyns Erhverv og Turisme kan give et større netværk, hvor man kan hjælpe hinanden og komme længere ud med sit budskab.

Klintebjerg Galleri er ikke den eneste aktivitet, John Bonnesen Wolff har gang i. På væggene hænger hans store malerier, og han laver skulpturer. På hans hjemmeside kan man se sjove små videos fra hans sommerkurser for børn. I hans undervisning af børn og voksne bruger han sin uddannelse som kunstterapeut. ”Man må lære at komme forbi sig selv”, siger han om det at begynde at tegne og male.

Og så lejer han også båd og kajakker ud til sommerturister. ”Det synes jeg er meget hyggeligt, og det kræver ikke så meget. Jeg tænker, jeg vil udvide med et par turkajakker til næste år. Det har der været efterspørgsel efter”.

”Det er jo kun en lille virksomhed, jeg har. Så jeg kan bedst hjælpe med at gøre det interessant at bo i området. Det kan være mit bidrag til samfundet”, siger den lokalt engagerede kunstner.

 

Læs mere:

Klintebjerg Galleri

Klintebjerg Bådeleje