Få det nu godt

Livskronen
Tekst og foto: Ove Syberg
Dato: 11-01-2018

 

Lisbeth Terp Steffensen har startet sin egen virksomhed, Livskronen. Den er en mobil klinik, der kommer hjem til dig eller ud til din virksomhed.

Lisbeth fortæller, at hun med Livskronen kan hjælpe mennesker i flere forskellige sammenhænge. Blandt andet arbejder hun inden for:

  • Zoneterapi
  • Massage
  • Fodpleje
  • Akupunktur
  • Samtaleterapi

”Det er vigtigt for livskvaliteten, at man har det godt, både mentalt og fysisk. Det er her, Livskronen med de mange kompetencer kommer ind i billedet. Kundekredsen er både private, der har brug for mine kompetencer, men virksomheder, der ønsker en aftale, er så sandelig også velkomne.”

Man kan vælge at blive behandlet indenfor de enkelte områder, men man kan også lave en pakkeløsning med Lisbeth, hvor flere behandlinger kombineres. Typisk er Livskronens kunder nogen som har ondt, er dårligt gående eller er besværet på den ene eller den anden måde. Lisbeth understreger, at støder hun på noget som kræver en udredning eller anden medicinsk behandling, henviser hun med det samme til en læge.

”Det er typisk virksomheder, der gerne vil have en pakkeløsning. Her går jeg ind og ser på den enkelte medarbejder og vurderer, om der skal sættes ind med noget forebyggende behandling. For eksempel ved ømhed eller smerter i nakke og skuldre. Naturligvis så man undgår senere sygemeldinger og dermed tabt arbejdskraft.”

Lisbeth har tidligere været selvstændig, hvor hun havde en klinik sammen med en fysioterapeut, og nu ønskede hun igen at blive selvstændig. Derudover ligger det dybt i hende, at hun gerne vil hjælpe mennesker til en god trivsel.

Hun har allerede mange kompetencer, men vil kontinuerligt videreuddanne sig, så hun i fremtiden kan spille på endnu flere tangenter og dermed udvide sin forretning.

”For der er behov for det ude blandt mennesker i mange situationer,” siger Lisbeth. ”Det forebyggende er meget vigtigt, men er det gået galt, så klarer vi det også,” smiler hun. "Mit brand er fra inderst til yderst, fra top til tå."

Lisbeth ser Livskronen som en virksomhed der udvikler sig, og i fremtiden regner hun med, at hun også vil være at se som underviser.

 

Læs mere

Læs mere på virksomhedens hjemmeside livskronen.dk