DD Print åbner salgskontor i Søndersø

Tekst og foto: Ove Syberg
Dato: 10-05-2017

 

Dorte Nielsen fra DD Print
Dorte Nielsen fra DD Print

 

Den Randers baserede virksomhed DD Print, som ejes af Michael Bech, har åbnet et salgskontor i Søndersø. Virksomheden laver mange former for grafisk arbejde, både på papir og digitalt. Der satses på kvalitet og god service.

 

Dorte Nielsen fra Bogense står for salget i hele Danmark, og det er her man har valgt Søndersø som domicil for salgsarbejdet. Søndersø ligger jo ’’midt i Danmark’’, så herfra kan jeg nå alle vores kunder, siger Dorte.

Dorte stammer fra Bogense og har beskæftiget sig med mange forskellige ting, før hun landede som sælger hos DD Print. Hun er uddannet pædagog og boghandler, men har også arbejdet som stewardesse, kørt truck og lastbil og arbejdet med institutionsbørn. Lidt af en blandet landhandel, men som Dorte siger så har det jo givet en god ballast til det fortsatte erhvervsliv.

Dorte fortæller videre, at hun efter en periode med ledighed kom i kontakt med en bekendt, der arbejdede inden for det grafiske område. Han opfordrede hende til at blive sælger indenfor området, og sådan blev det. Efterfølgende kom hun så til DD Print og sælger her på livet løs. Faktisk går det rigtig godt, uddyber hun, og fortæller at der nu også er kunder i Tyskland og at England også er på vej.

Dorte har al kundekontakt, så der bliver kørt nogle kilometer, for man kan ikke klare alt via mail eller telefon, siger hun.

Ifølge Dorte er DD Print absolut i den konkurrencedygtige ende af prisskalaen, og varerne går ikke direkte fra tryk til kunde, men er altid omkring DD Print for korrektur og kvalitetscheck. Af den grund har vi stort set kun tilfredse kunder, smiler hun.

 

DD Print´s produkter
DD Print´s produkter

 

DD Print er en ret ny virksomhed, der faktisk blev startet op i januar 2017. Alligevel er det tydeligt at salget er for opadgående, men der har også været arbejdet hårdt, siger Dorte. Der er meget der skal opdyrkes, uddyber hun. I øjeblikket kører vi en kampagne her på Nordfyn, der henvender sig til foreninger og klubber, fortsætter hun.

Vækstplaner er der også. Dorte håber på, at hun inden for længe får op til flere nye kolleger, der kan hjælpe hende med at sælge DD Print’s produkter.   

 

Læs mere om DD Print her