Butiksansatte er godt i gang på NEET Academy

Startskuddet har lydt til det nye uddannelsesforløb for butiksansatte.

Tekst og foto: Ove Syberg

 

undervisning i gang for butiksansatte på NEET Academy

Den 10. januar startede en gruppe forventningsfulde butiksansatte på første modul af det uddannelsesforløb, der skal ruste dem til at agere i et meget konkurrencepræget marked. Under overskriften ’’Styrk din butiks bundlinje’’, skal de igennem et forløb med et meget alsidigt indhold.

Modul 1, som kørte over dagene den 10. og 11. januar, indeholdt elementer som oplevelsessalg, events og andre aktiviteter, ligesom innovation og ’’Den levende butik’’ også var på dagsordenen.

Trine Callesen fra Campus Vejle var underviser og inspirator på modulet, og det vil hun også være på de næste moduler.

 

Undervisning på butik og bundlinje i NEET Academy

En central del af første modul var, at deltagerne skulle beskrive og fremlægge en event, de kunne sætte op i netop deres butik. Det kom der rigtig mange spændende ting ud af, og langt de fleste forslag havde ægte substans til at blive til virkelighed. 

De næste moduler løber af stablen i henholdsvis februar, marts og april.

Parallelle kurser for ejere og ledere starter den 24. januar.

Der var en meget stor tilfredshed at spore hos kursisterne efter første modul. Alle havde fået mere med hjem end de havde forventet, og flere gav udtryk for at de virkelig havde fået nogle værktøjer, de kunne arbejde videre med.

 

Hvad siger kursisterne om uddannelsen?

 

Mette Skøtt på NEET Academy

Mette Skøtt fra Nordfyns Farvecenter/Malermester Bjarne Toft Hansen er meget begejstret for forløbet af modul 1 i kursusforløbet. Hun er til daglig malersvend i firmaet, men hjælper også til i malerbutikken. Så man kan jo nok sige, at det er i denne egenskab hun deltager på kurset. Det passer også godt, da Mette er en meget kreativ person.

”Det var et rigtig godt kursus, og i alt fald en øjenåbner for alle. Alle fik rigtig meget ud af det og blev kloge på mange ting.”

Desuden er hun helt klar til flere events efter dette modul 1, hvor der var fokus på events og innovation: ’’Hvor svært kan det være’’, i forhold til det at bygge en event op. Mette glæder sig også til modul 2, hvor fokus er på kundetyper og salgets faser.

 

Rene Bak på NEET Academy

René Bak står til daglig for vinafdelingen i Meny i Otterup og fortæller efter de to første kursusdage, at han er overordentlig tilfreds med forløbet. Han er positivt overrasket over kursets relevans, samt de gode værktøjer han er blevet udstyret med, til det videre arbejde hjemme i butikken.

”Jeg vil også gerne fremhæve det gode samarbejde, der har været under forløbet,” siger René. Han håber og tror det kan bidrage til, at der fremover bliver et bedre samarbejde mellem de forskellige butikker, og ikke mindst de nordfynske byer imellem.

Han ser meget frem til modul 2, der løber af stablen den 9. februar, også i Skamby Multihus.

 

Mere information

Du kan høre mere om NEET Academy ved at kontakte Ove Syberg på tlf. 2117 2101 og e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.