Årets priser til Nordfyns virksomheder

På Nordfyns Erhverv og Turismes generalforsamling 15. marts blev der uddelt årets priser til nordfynske virksomheder.

Stort tillykke til vinderne!

Virksomhedsprisen 2017

(Nordfyns Kommunes pris, der uddeles til en virksomhed, der udviser særligt socialt ansvar og rummelighed på arbejdspladsen)

CRH Concrete/EXPAN

crh concrete

CRH Concrete har haft stor succes med at integrere indvandrere og flygtninge i firmaet.

Du kan læse mere om CRH Concrete her

Årets Iværksætter 2017

Nordfyns Erhverv og Turisme uddelte prisen til årets iværksætter 2017. Der var tre nominerede: Birgitte Vangsgård fra Human Walking IVS, House Nordic A/S og Valhalla Flyt og Montage. Vinder blev:

House Nordic A/S

house nordic

House Nordic er valgt som årets iværksættervirksomhed 2017, fordi virksomheden er vækstet med rekordfart. Der var to medarbejdere, da virksomheden startede 1. jan. 2017, og ved årsskiftet til 2018 er medarbejderstaben vokset til seks fuldtidsansatte og otte timelønsansatte. Ligeledes er omsætningen det første år dobbelt så høj som budgetteret.

Store nye europæiske kunder er kommet til, og det forventes at omsætningen vil vokse til det dobbelte i både 2018 og 2019.

House Nordic eksporterer nu til ni europæiske lande.

Læs mere om House Nordic ApS

Årets Virksomhed 2017

Nordfyns Erhverv og Turisme uddelte til sidste prisen for årets virksomhed 2017. Der var tre nominerede, nemlig Finn Gramvad fra H.C. Andersen Golf og Støberiet, DK Plant og REA Automatdrejning ApS.

Vinder blev REA Automatdrejning ApS

REA automatdrejning

Virksomheden har igennem flere år har vist en evne til at vækste med årlige vækstrater de sidste tre år på tre til fire procent.

Virksomheden har en høj indtjeningsgrad, som forventes at fortsætte, og nye kunder finder vej til virksomheden fra hele Europa. 35 til 40% af produktionen eksporteres.

Ligeledes har REA en stor fastholdelsesgrad af medarbejderne og har et socialt aspekt i personalepolitikken.

Inden for de sidste tre år er arbejdsstyrken hos REA steget med 7 til 8% årligt.

Læs mere om REA Automatdrejning