PRESSEMEDDELELSE  -  11.05.2017

Legeskibet i Bogense: Find dit indre legebarn frem

 


Fra 9. til 15. juni er der fri leg på Bogense Marina. Det populære Legeskib kommer på besøg, og det bliver en uge med fuld fart på for børn i alle aldre. Skibet kommer med udstyr til klatring, byggeworkshops, legeudstyr og legematroser, der leger med alle og organiserer fælleslege. Find dit indre legebarn frem og giv dine børn en fantastisk sjov dag på Marinaen i Bogense.


Sidste sommer var Legeskibets besøg en kæmpe succes for de mange børn og barnlige sjæle, der var forbi skibet på Marinaen i Bogense. Legeskibets besætning er klar til at gentage succesen, når det populære skib lægger til kaj i Bogense fra 9. til 15. juni.


Hos Nordfyns Erhverv og Turisme, der står bag arrangementet, glæder man sig over besøget af Legeskibet:

”Vi er utroligt glade for, at vi igen får besøg af Legeskibet. Skibet er et helt unikt univers med sjove aktiviteter og fælleslege for alle. De dygtige, uddannede legematroser sætter gang i fantasien hos både små og store legebørn. I år er besøget udvidet til en uges varighed, så det kommer flere borgere og turister til glæde. Blandt andet skal mange af de lokale skoleelever ned og lave workshops med Legeskibets besætning”, siger Peter Ginnerskov, eventkoordinator i Nordfyns Erhverv og Turisme.


Besøget i Bogense falder også sammen med Havnens Dag, og her kan de besøgende se frem ”Store Legedag”, der er en hel dag fyldt med spændende aktiviteter og lege. Det er en fantastisk mulighed for at finde sit indre legebarn frem og lave en legeaftale med sine børn – det vil med garanti blive en oplevelse ud over det sædvanlige.


Program
Legeskibet kommer til Bogense Marina fra 9. - 15. juni 2017.
Det er gratis at lege med, og der er åbent for offentligheden i disse tidsrum:


Fredag 09. juni kl. 15.00-17.00
Lørdag 10. juni kl. 10.00-16.00 - Store Legedag til Havnens Dag
Søndag 11. juni kl. 10.00-16.00
Mandag 12. juni kl. 15.00-17.00
Onsdag 14. juni kl. 15.00-17.00


Kontakt
Peter Ginnerskov, Nordfyns Erhverv og Turisme, tlf. 61 96 05 70, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Læs mere om eventen på Visitnordfyn.dk