Mød krimiforfatteren Leif Davidsen

Mød Leif Davidsen, der er højaktuel med sin seneste roman – ”Djævelen i hullet”.

Onsdag den 2. november 2016 kl. 19 – 21
i Bogense Kirke, Kirkestræde 39, 5400 Bogense

 

leif davidsen forfatteraften

 

Hør historien om den intense spændingsroman om forræderi og loyalitet, en families opløsning og genforening, og de politiske spændinger mellem Vesten og Rusland. Med romanen "Djævelen i hullet" vender Leif Davidsen igen tilbage til Rusland og inddrager som så mange gange tidligere Bogense i det spændende drama.

Leif Davidsen er vokset op i Bogense - og for første gang lader han handlingen i sin nye bog finde sted i barndomsbyen.

Leif Davidsen er en af Danmarks mest populære forfattere. Han fokuserer i sit forfatterskab på mennesker i sin tid, men også på forskellige politiske, historiske og sociale problemer rundt i verden. Hans foredrag er kendt for at være levende, personlige, humoristiske og fyldt med stor viden og indsigt. Mon ikke også der kommer et par anekdoter om hans barndomstid på Nordfyn?

Foredraget arrangeres i samarbejde med Bogense Bibliotek, Lions Bogense og Rotary Bogense.

Køb billetter

Alle er velkomne til foredraget. Billetten koster 100,-. Er du ikke medlem af Nordfyns Erhverv og Turisme? Så kan du købe billetterne på Nordfynsbibliotekernes hjemmeside

Medlemstilbud

Vi tilbyder medlemmer af Nordfyns Erhverv og Turisme en medlemspris på kun kr. 50,- for deltagelse.

Tilmelding senest den 24. oktober til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Oplys navn, virksomhed og antal deltagere.
Beløbet opkræves efterfølgende pr. faktura.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte eventkoordinator Peter Ginnerskov på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 61 96 05 70.