Dorte Eldrup Feldskou, en pige der vil videre

 

Dorte er en pige med ben i næsen, der til en hver tid vil støtte og hjælpe virksomhederne på Nordfyn.

Hun er uddannet cand.mag. i International Virksomhedskommunikation, med speciale i det nordfynske erhvervsmiljø. Det fine navn på uddannelsen dækker over en bred vifte af forskellige elementer.

Blandt andet intern og ekstern kommunikation, markedsføring og organisationsudvikling.

’’Jeg har en stor indsigt i erhvervslivet på Nordfyn, og brænder i det hele taget for det nordfynske område’’, siger Dorte.

I Nordfyns Erhverv og Turisme har vi tydeligt mærket Dortes engagement og indsigt i det nordfynske erhvervsliv. Hun har løst utallige opgaver, både omkring events, intern support og direkte erhvervsrettede opgaver. Blandt andet via mange virksomhedsbesøg, der mundede ud i erhvervsartikler til belysning af det nordfynske erhvervslivs mange kvaliteter. Ligeledes er Dorte nysgerrig og interesseret og deltog i flere aktiviteter som eksempelvis iværksættersamtaler.

Direktør Per Olesen udtaler om Dorte, der har været tilknyttet Nordfyns Erhverv siden midten af maj i år:

’’Dorte har været et meget stort aktiv for vores organisation, lige siden hun startede. Hun har helt sikkert skabt værdi for de virksomheder, hun har været i kontakt med, ligesom hun også har skabt værdi i vores egen organisation. Hun har et stort drive og vil blive et stort aktiv for sin kommende virksomhed og arbejdsgiver’’.

Dorte vil meget gerne til en ny virksomhed, og gerne i det nordfynske område. Selv om hun har en akademisk uddannelse, betegner hun sig selv som en ’’blæksprutte’’. At svare telefoner, lave administrativt arbejde og jonglere ved en computer ligger hende ikke fjernt. Sekretæropgaver i det hele taget har hun prøvet før, og sammenholdt med hendes øvrige kompetencer, er hun en ’’hel’’ medarbejder. Ligesom hun også har erfaring med lager og logistik.

Måske er hun den rette nye medarbejder i en af jeres virksomheder. Tag dog en snak med hende!

Kontakt Nordfyns Erhverv og Turisme, hvis du er interesseret.

 Tlf. 63 88 20 30/ e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.