Havfrueprisen 2016

Jette Kærgaard fik årets havfruepris
Jette Kærgaard fik årets Havfruepris

 

Det er altid godt at sætte pris på de ildsjæle i vores samfund, der gør en ekstra indsats for at give folk en god oplevelse.

I år har den frivillige forening Turismens Venner valgt at genoplive Havfrueprisen. Engang sagde man, at havfruerne legede i havet ud for Bogense, og en gang imellem kom de på besøg i byen - bl.a. når byens havfruepris blev uddelt. Turismens Venner har igen valgt at invitere en havfrue til Bogense og lade hende hylde en helt speciel indsats for turismen på Nordfyn.

Havfrueprisen vil hvert år gå til en person, en forening eller en gruppe, der gør en forskel for turisterne på Nordfyn, får dem til at føle sig velkomne og godt tilpas, og giver dem grund til at komme igen en anden gang.

Borgmester Morten Andersen var også med til at hylde modtageren af Årets Havfruepris
Borgmester Morten Andersen var også med til at hylde modtageren af Årets Havfruepris

 

I år var det Jette Kærgaard, der fik årets havfruepris. Hun har som nu afgående formand for Nordfyns Rosenfestival gennem mange år arbejdet hårdt på at få den til at blive en succesfuld event, der er vokset år for år. Jørgen Kjeldsen fra Turismens Venner sagde bl.a. i sin tale til Jette Kærgaard:

"Valget var svært - og dog! Den pågældende har gennem mange år været en frontfigur i arbejdet med at fremme turismen på Nordfyn og særligt i Bogense. Vores modtager har hvert år i 10 år brugt uanede mængder af timer på at få en bestemt begivenhed startet og udviklet - nemlig Rosenfestivalen."

Jette Kærgaard var glad for prisen - og hun fremhævede, at hun også er taknemmelig for alle de andre frivillige, der har valgt at bruge tid og kræfter på at arbejde på Rosenfestivalen.

Tillykke med prisen!

 

årets havfruepris
Årets Havfruepris blev overrakt på M/S Castor

 

Læs mere om

Turismens Venner Nordfyn

Nordfyns Rosenfestival