Vi vil gerne have, at DU har succes online – vil DU?

succes online reklame

I et stærkt samarbejde mellem Nordfyns Erhverv og Turisme og Succes Online - et initiativ af Google i samarbejde med Erhvervsstyrelsen, DI, Dansk Erhverv, IVÆKST mfl. - tilbydes Nordfyns virksomheder nu to gratis workshops, der har til formål at gøre dem blandt de bedste på nettet.

Succes Online har siden 2012 hjulpet mere end 30.000 virksomheder i hele Danmark med at se mulighederne på nettet. Én milepæl der er tilvejebragt i stærkt samarbejde med mere end 90 af landets kommuner og erhvervsråd.

 

Kursusforløb med resultater:

97% vil foretage en ændring i deres forretning efter deltagelse

96% vil anbefale forløbet til andre

Deltagerne får:

En personlig tjekliste, guide til digitale værktøjer og undervisning af nogle af Danmarks bedste digitale undervisere

Nu er turen kommet til Nordfyn

Nordfyn Erhverv og Turisme tilbyder Succes Onlines forløb gratis til et begrænset antal lokale virksomheder. De to Succes Online-workshops dækker bl.a. over søgemaskineoptimering, sociale medier og e-mailmarkedsføring. Hver deltager får sin egen handlingsplan, der hjælper med at prioritere deres næste digitaliseringsindsats.

"Digitalisering er kommet for at blive og digital tilstedeværelse har uden tvivl stor betydning for vores virksomheders udviklingsmuligheder. Her tilbyder vi GRATIS 2 x 4 timers workshop med Succes Online, der som det ses, har leveret helt unikke resultater med de mere end 30.000 virksomheder, der allerede har været igennem forløbet. Ja, det er vel bare at få sig tilmeldt?”  lyder spørgsmålet fra direktør Per Olesen fra Nordfyns Erhverv og Turisme.

Arrangementet foregår på Særslev Mejeri med kick-off torsdag den 24. maj. Den opfølgende workshop afvikles torsdag den 7. juni – begge dage fra 16:00-20:00.

Tilmelding til www.dinvirksomhedonline.dk senest mandag den 21. maj.