Endnu et succesfuldt fyraftensmøde om fundraising

fundraisingmøde

I efteråret 2016 var over 150 mennesker samlet til møder om fundraising. Siden da er næsten 3,0 mio. DKK uddelt til forskellige erhvervs- og foreningsprojekter på Nordfyn.

Onsdag den 11. april var 70 repræsentanter fra nordfynske foreninger og virksomheder samlet på gymnasiet til endnu et fyraftensmøde. Formålet var endnu en gang at give indblik i, hvordan man kan få del i de 10 milliarder kroner der uddeles hvert år af danske fonde.  Nogle fonde giver til de mest innovative ideer og andre støtter tiltag for børn og unge, eller kulturelle formål. Kunsten er at finde de rigtige fonde og skrive de mest motiverede ansøgninger.

Nordfyns Erhverv og Turisme havde samlet tre eksperter indenfor området, herunder Aktiv Fundraising, som gav deres bud på, hvordan man netop opfylder ovenstående udfordringer.
Otterup Lystbådehavn har haft stor succes med funding de seneste år og formand Erik Hansen fortalte om deres erfaringer og gav i sit indlæg rigtig god læring til deltagerne.

Mange gode projekter bliver ikke til noget pga. manglende finansieringsmuligheder og her er crowdfunding en mulighed som endnu kun er i sin udvikling. Hvordan man kan aktivere sit projekt gennem netværk og crowdfunding gav direktør og ejer Michael Eis et spændende og inspirerende bud på.
Efterfølgende stod alle tre eksperter sammen med repræsentanter for Nordfyns Erhverv og Turisme klar til at give individuel sparring til de tilstedeværende.

Går du og drømmer om fondsmidler til netop dit projekt, så er Nordfyns Erhverv og Turisme også på dette punkt til for dig.

Kontakt salgschef Jette Kærgaard og hør mere på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. /tlf. 40434885

Oplæg

Steffen Gregersen, Aktiv Fundraising: Fra idé til succes (PDF)

Michael Eis, medstifter og formand for Dansk Crowdfunding: Crowdfunding - netværksfinansiering